Selki Nilüfer Aydoğdu Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin, Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, Onlar ve biz kavramı yerine takım ruhuna inansın, takım arkadaşının eksiklerini tamamlamaya çalışsın, İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın, Her alanda bilginin gücünü yanına alsın, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin, paylaşıma ve iş birliğine açık olsun, İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın, Kendilerinden emin olsun, Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın, Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Verdiğimiz eğitim, öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın, hayata atıldıklarında ise işin anahtarı, ekmeğin kapısı olsun,

Misyon: MİSYONUMUZ Biz Selki Nilüfer Aydoğdu Ortaokulu olarak, öğrencilerimizi, Milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş, İnsanî değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek, Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, bilgiyi mal ve hizmet üretimine yansıtabilen, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, kendisine güvenen, kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, işini iyi yapan bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Geçmişten aldığımız kültürel zenginlik ve güçle kendine yakın çevresine ve tüm insanlığa yararlı, araştıran üreten Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmek için varız!

Başarılar:

Saatler: BAŞLANGIÇ: 09.00 BİTİŞ: 15.20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (332) 549-5194

WEB - https://selkiniluferaydogdu.meb.k12.tr

Adres - Selki Mahallesi, Şehit Ali Cevizci Caddesi, No64 42690 Hüyük, KONYA

Öğretim Şekli :ORTAOKUL

Yerleşim Yeri - Selki Mahallesi-HÜYÜK-KONYA

Adres - Selki Mahallesi, Şehit Ali Cevizci Caddesi, No64 42690 Hüyük, KONYA

Ulaşım